maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kaikkea kivaa :)

No niin jospa nyt heti näin maanantai aamutumaan saisin vihdoin tämänkin postauksen aikaiseksi :)

Kiitos Snyni, olet ihanaa postia minulle lähettänyt jälleen!

Ihan ensin sain välimuistamisen:


Kiitos tämä piristi päivääni silloin kun se tuli ja edelleenkin, aion käyttää tämän yrttijalkakylvyn ihan itse :)

Sitten voitin porkkanapaketin snykierroksella Käsityökauppa Lankalaatikosta, aivan ihana paketti sieltä tulikin!

'
Regian lanka vaan on aivan ihanaa ja tuo värikin on mitä mainioin, tuli heti yksi neuleystävä mieleeni tuosta väristä, saa nähdä saako hän siitä jotain kun on tullut luvattua hänelle jotain käsintehtyä :) Paketissa oli sukkapuikot, silmukkamerkkejä ja puikkostopparit.

Ja sitten itse kesäkuun sny paljastuspakettiin :) Tykkäsin siitä,en siis siksi ole pantannut tätä postausta etten olisi :D Katsokaa itse:








Tuolla kortin sisälä on palasaippua :) Kiitos snyni tuhannesti!! Salaiseksi neuleystäväkseni paljastui Phedra. Käykäähän kurkkimassa mitä kaikkea kaunista hän saa käsillään aikaan!

Itse lähetin paketteja blogittomalle Kesänlapselle.

Ja hiljaiseloa olen viettänyt siksi, että arki töissä on niin kiireistä, etten enää kertakaikkiaan jaksa iltaisin kovasti koneella istua... Sähköpostitkin jää katsomatta..

Mutta kuuluu  meidän elämäämme jotain tosi hyvääkin kiireiden keskellä! Meille tulee hauvavauva heinäkuun lopussa! Lapsethan on koiraa kinunneet niin kauan kun muistan ;) Itse olen ajatellut aikuista koiraa kunhan lapset kasvavat, mutta hoitokoira Pekkapa päätti toisin ;) Hän oli nimittäin ollut nopea ja näin ollen meille on tulossa Pekan poika (on siis Grand Basset Griffon Vendeen ja Mäyräkoiran sekoitus tuo vauveli).

Tässä kuvassa meidän Kassu on tasan 4 viikkoa vanha ihanuus:





Iloa viikkoonne! Se on sitten huomenna jo heinäkuu! Lomani alkuun tasan kaksi viikkoa :)